Fotografische verbeelding

Beelden maken jouw website

Het zoeken naar passende beelden voor je website kun je gerust aan mij overlaten. Kleuren die de sfeer bepalen of alleen subtiel ondersteunend werken.
Met fotografie afgestemd op jouw verhaal, logo en huisstijl komt je website tot leven.

Mijn favoriete stock fotografie websites zijn Pixabay en Unsplash.

Web netwerk buizen Amsterdam website WebFantasia FotoFantasia

Fotografie vrij werk en in opdracht

Het visualiseren van een opdracht blijft elke keer weer een uitdaging. Met mijn fotografie wil ik de mensen een verwijzing geven naar de alledaagse dingen om hen heen. Ik heb de dingen voor hen uit de werkelijkheid gelicht door gebruik te maken van uitgekiende lichtval, close-up technieken, abstractie en ongebruikelijke composities. Door weerspiegelingen en een gelaagdheid van tonen worden structuren blootgelegd. Deze doorlichte realiteit maakt de weg tussen verbeelding en uitbeelding duidelijk.

Altijd zoekende naar de kracht van de eenvoud. De imperfectie van het foto-onderwerp wil ik zo perfect mogelijk weergeven.

“Heel het zichtbare universum” zei Baudelaire “…is slechts een grote voorraad beelden en tekens waarvan de verbeelding een plaats en een relatieve waarde geeft. Het is een soort voedsel dat de verbeelding moet verteren en omvormen” ..dus.