Skip to content
Voor WordPress website ondersteuning bel je 06 222 33 613

Webdesign projecten

Website Altitude Family Office foto Pixabay

Website Altitude Family Office

Multi lingual website, under construction. Altitude Family Office is a specialized multi family office that provides a wide range of legal and administrative services to a select group of very wealthy private parties.

Website gemaakt met ondersteuning van een Visual Editor plugin. Altitude Family Office is een niche kantoor, werkzaam voor Family Offices. Altitude Family Office zet zich in voor de belangen van binnen- en buitenlandse cliënten.

Duurzaam Fiscaal Hester Bosch Fiscalist Mediator concept vormgeving Tambajong

Website DuurzaamFiscaal

De website DuurzaamFiscaal vormt een geheel met DuurzaamScheiden en DuurzaamHuwelijk, de kleuren van de huisstijl sluiten goed bij elkaar aan. Ontwerp door Jennifer Tambajong Concept Vormgever.
Foto’s uitgezocht bij Pixabay Stock fotografie.

Ernst Reijseger - Cellist Componist Fotografie Krijn Noordwijk

Website Ernst Reijseger cellist

Website voor Ernst Reijseger cellist, composer. Veel video’s en portfolio van alle albums ooit gemaakt met afbeeldingen van de albumhoezen

Jaar: 2016
Grafisch ontwerp: FotoFantasia

Steinway Lyngdorf website HifiCorner België

Website HifiCorner

Muziekbeleving naar jouw persoonlijke behoefte!

Website gemaakt met vele custom made elementen naar de wensen van opdrachtgever Audio apparatuur distributeur HifiCorner.

Na een slechte ervaring van opdrachtgever met de techniek van zijn vorige thema mocht ik het werk overnemen en heb de layout nagemaakt in ons eigen custom framework. Daarna volgde nog een site voor zelfde opdrachtgever, yeah!

Website Reading Coaching wandelcoach

Website Reading Coaching

Wat is coaching? Tijdens een coachgesprek kom je tot ontdekkingen en inzichten over jezelf. Je wilt graag wat anders; het in balans brengen van je gevoel, je gedachten, je vitaliteit, je gezondheid, je intuïtie of je energiesysteem. Je wilt iets veranderen, bijstellen of bewust worden.

Website Audio-Feel concept vormgeving Tambajong uitvoering WebFantasia

Website Audio-Feel

Website voor muziekbeleving thuis met de uitmuntende audio apparatuur; logo- en huisstijl ontwerp in samenwerking met Jennifer Tambajong; grafisch conceptvormgeefster.
45 jaar ervaring in geluidsweergave. Advies met slechts één doelstelling… optimaal muzikaal genieten. Begeleiding tot dit gewenste resultaat en ook daarna. Samenwerking met gerenommeerde HiFi zaken. Liefde voor Vintage van McIntosh, Dynaco…

Isai Maiyam foto Joris van Gennip website Kinderen in India

Website Kinderen in India

Een meertalige website voor Stichting Isai Ma(i)yam. Zij voorziet in onderdak, levensonderhoud en onderwijs voor momenteel veertig kinderen. De huizen hebben ook geschikte oefenruimtes voor muziek, dans en studie. De kinderen gaan overdag naar een reguliere – of privé-school in de omgeving om hun twaalfjarige basisopleiding te voltooien. Daarna helpt Isai Ma(i)yam ze bij het vinden van een vervolgstudie of werk.

Fotografie van Joris van Gennip

Fiets Digna de Bruin Conscious Contracts Frisse wind door Advocatuur foto Louis Spoelstra

Website Recht in Balans

Tweede website voor opdrachtgeefster Digna de Bruin Advocatuur Mediation Recht in balans.

Onderdeel van de Internationale beweging van Integrative Law.

Digna werkt op het gebied van innovatief contracteren (waaronder conscious contracts) samen en wisselt kennis en ervaring uit met een internationale groep van juristen, werkzaam in de VS, Zuid Afrika en Finland.

FotoFantasia en Louis Spoelstra

Scroll To Top